Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Εντατικός Μήνας Ομαδικών Προπονήσεων JKD Street Fighting - Filipino Kali - Νοέμβριος 2013

Σύγχρονοι μέθοδοι προπονησιολογίας, αποδοτικές τεχνοτροπίες αυτοπροστασίας για τον ολοκληρωμένο μαχητή, για τον σοβαρό ασκούμενο και πάνω από όλα για τον σκεπτόμενο άνθρωπο!

*** Έναρξη νέων εγγραφών Παρασκευή 01 Νοεμβρίου 2013 ***

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do θα διοργανώσει για τον μήνα Νοέμβριο 2013 ειδικό ταχύρυθμο εντατικό πρόγραμμα ομαδικών προπονήσεων με τον εκπαιδευτή Ευάγγελο Ζορμπά, με κάλυψη συγκεκριμένων θεματικών προπονητικών ενοτήτων προετοιμασίας και κατάρτισης σε Jeet Kune Do Street Fighting, Filipino Kali (ένοπλο και άοπλο) και MMA Conditioning (cross training και MMA circuits)!

Η κάθε ομαδική προπόνηση έχει διάρκεια μιάμισης ώρας. Το πρώτο μισάωρο αφιερώνεται σε προπονησιολογικές ασκήσεις για την ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης του ασκούμενου με σύγχρονα MMA Circuits. Το δεύτερο μισάωρο αφιερώνεται σε άοπλη εντρύφηση και κατάρτηση στις μαχητικές τέχνες Jeet Kune Do και Filipino Kali. Το τρίτο μισάωρο αφιερώνεται σε ένοπλη εκπαίδευση και εξάσκηση σε μονό ραβδί, διπλά ραβδιά και μαχαίρι...

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος του Νοεμβρίου 2013 οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Ακαδημία!

Οι ομαδικές προπονήσεις διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (Ώρες: 19:00-20:30).

Απαραίτητος εξοπλισμός: Γάντια ΜΜΑ, προστατευτική μασέλα, 2 προπονητικά ραβδιά Rattan και 1 εκπαιδευτικό μαχαίρι αλουμινίου ή πλαστικό.

Οι ασκούμενοι μπορούν να προμηθευτούν τον εξοπλισμό από την Ακαδημία. Προσφορά μόνο για τον Νοέμβριο 2013 με την αγορά όλου του εξοπλισμού ΔΩΡΟ τα 2 ραβδιά Rattan και η προστατευτική μασέλα!

Τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας ΔΩΡΕΑΝ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χώρο και τον εξοπλισμό της Ακαδημίας πριν από την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων (Ώρες: 18:30-19:00) για επιπλέον ενισχυτική ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης Combative Fitness με την χρήση σύγχρονου προπονητικού εξοπλισμού όπως Kettlebells, TRX Suspension, Stability Ball, Medicine Ball, Dumbbells κ.α., καθώς και διεξαγωγή ειδικών προπονητικών MMA Circuits!

* Ο εντατικός μήνας ομαδικών προπονήσεων του Νοεμβρίου 2013 θα έχει αυστηρά περιορισμένο αριθμό συμμετοχών, για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής:
Ευάγγελος Ζορμπάς, τηλ.: 6946781911

Πληροφορίες http://www.jkd.gr/intensivetraining112013.html

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής).  
Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος). 
Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο 10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας). 

Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας.

Επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας: http://www.jkd.gr
Πληροφορίες για ιδιαίτερα μαθήματα: http://www.jkd.gr/privatelessons.html