Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Αυτοάμυνα Jeet Kune Do Σύγχρονη Πολεμική Τέχνη

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do θα διοργανώσει για τον μήνα Φεβρουάριο 2014 ειδικό ταχύρυθμο εντατικό πρόγραμμα ομαδικών προπονήσεων JKD Matrix, με κάλυψη συγκεκριμένων θεματικών προπονητικών ενοτήτων κατάρτισης σε:

JKD Concepts (λακτίσματα, πυγμαχία, trapping)

Filipino Kali (άοπλη μάχη Panantukan, μονό ραβδί και διπλά ραβδιά)

JKD Submission Grappling (πάλη εδάφους και όρθια πάλη)

ΜΜΑ Conditioning (σύγχρονη προπόνηση Μεικτών Μαχητικών Τεχνών Mixed Martial Arts)

Η κάθε ομαδική προπόνηση έχει διάρκεια μιάμισης ώρας. Το πρώτο μισάωρο αφιερώνεται σε προπονησιολογικές ασκήσεις για την ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης του ασκούμενου με σύγχρονα MMA Circuits, Kettlebells, αεροβικές και αναεροβικές ρουτίνες. Το δεύτερο μισάωρο αφιερώνεται στην άοπλη εντρύφηση και κατάρτηση σε Jeet Kune Do Concepts και Filipino Kali, καθώς και ένοπλη σε Filipino Kali (μονό ραβδί και διπλά ραβδιά).  Το τρίτο μισάωρο αφιερώνεται σε Sparring...

Έναρξη προγράμματος: Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου 2014, ώρες: 19:00-20:30.

Οι ομαδικές προπονήσεις διεξάγονται κάθε ΔευτέραΤετάρτη και Παρασκευή (Ώρες: 19:00-20:30).

Απαραίτητος εξοπλισμός: Γάντια ΜΜΑ, προστατευτική μασέλα και 2 προπονητικά ραβδιά Rattan ή Flexsticks.

Τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας ΔΩΡΕΑΝ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χώρο και τον εξοπλισμό της Ακαδημίας πριν από την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων (Ώρες: 18:30-19:00) για επιπλέον ενισχυτική ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης Combative Fitness με την χρήση σύγχρονου προπονητικού εξοπλισμού όπως Kettlebells, TRX Suspension, Stability Ball, Medicine Ball, Dumbbells κ.α., καθώς και διεξαγωγή ειδικών προπονητικών MMA Circuits!

* Ο εντατικός μήνας ομαδικών προπονήσεων του Φεβρουαρίου 2014 θα έχει αυστηρά περιορισμένο αριθμό συμμετοχών, για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής:
Ευάγγελος Ζορμπάς, τηλ.: 6946781911

Πληροφορίες http://www.jkd.gr/intensivetraining022014.html

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής).  
Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος). 
Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο 10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας). 

Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας.

Επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας: http://www.jkd.gr
Πληροφορίες για ιδιαίτερα μαθήματα: http://www.jkd.gr/privatelessons.html