Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Σεμινάριο Jeet Kune Do Street Fighting Μάχη Εδάφους Ground Fighting CombativesΗ Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do διοργανώνει σεμινάριο Street Fighting με θέμα την Μάχη Εδάφους την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 με τον εκπαιδευτή Ευάγγελο Ζορμπά!

Τα περισσότερα μαχητικά συστήματα εκπαιδεύουν τον ασκούμενο για συμπλοκές αντιμετώπισης σε συνθήκες όρθιας μάχης και εντελώς επιφανειακά ασχολούνται με το θέμα της μάχης στο έδαφος. Συνήθως αυτό γίνεται μέσω ενός παλαιστικού ή, στην καλύτερη των περιπτώσεων, μέσω ενός MMA πρίσματος. Η πάλη και το MMA όμως είναι μαχητικά αγωνίσματα με συγκεκριμένους όρους και περιορισμούς και ως εκ τούτου απέχουν παρασάγγας από μία πραγματική συμπλοκή... Η μάχη εδάφους είναι το τελευταίο μαχητικό πεδίο που θα ήθελε κάποιος να βρεθεί στον δρόμο. Όταν η επιβίωση γίνεται προτεραιότητα η σωστή κατάρτιση, προγύμναση και απομυθοποίηση είναι απαραίτητα!

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν τα εξής:
*Αρχές και θεωρίες μάχης υποταγής
*transitions θέσεων
*armbars
*leg locks
*knee locks
*heel locks
*foot locks
*neck locks
*head locks
*reversals

Το σεμινάριο είναι ανοικτό στο ευρύ κοινό σε άτομα άνω των 18 ετών και δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία.

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες (19:00-21:00)

Προτεινόμενος εξοπλισμός: Γάντια MMA και προστατευτική μασέλα

Τιμή σεμιναρίου: 20 Ευρώ
*ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή για τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας που ακολουθούν τα ομαδικά προγράμματα της Ακαδημίας.
Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής).  
Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος). 
Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο 10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας). 

Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας.

Επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας: http://www.jkd.gr
Πληροφορίες για ιδιαίτερα μαθήματα: http://www.jkd.gr/privatelessons.html