Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Σεμινάριο Filipino Kali Street Fighting 19 Ιουλίου 2013

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do διοργανώνει το δεύτερο σεμινάριο Filipino Kali Street Fighting (Μάχη Δρόμου) την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013 με τον εκπαιδευτή Ευάγγελο Ζορμπά!

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν οι αρχές και θεωρίες για Preemptive Striking, φυσικές θέσεις ετοιμότητας του σώματος, αποκλιμάκωση και θέσεις ετοιμότητας για first strike, στρατηγική τοποθέτηση των χεριών, αναγνώριση των μαχητικών πεδίων, τακτικές απόσπασης προσοχής, εκτίμηση κινδύνων, οπλοστάσιο για first strike, εργαλεία για secondary strike, ανατομικοί στόχοι χτυπημάτων, blocks, parries, wrist escapes, relocation principle, Gemini principle, παράγοντες προσέγγισης και χρόνου αντίδρασης, επιθετική ροή και εκμετάλλευση των αντιδράσεων του αντιπάλου με προοδευτική προπονητική μεθοδολογία για ουσιαστική αντιμετώπιση street fighting καταστάσεων!

Το σεμινάριο είναι ανοικτό στο ευρύ κοινό σε άτομα άνω των 18 ετών και δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία.

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες (19:00-21:00)

Προτεινόμενος εξοπλισμός: Γάντια MMA και προστατευτική μασέλα

Τιμή σεμιναρίου: 20 Ευρώ
*ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή για τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας που ακολουθούν τα ομαδικά προγράμματα της Ακαδημίας

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής από την Ακαδημία!

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην έδρα της Ακαδημίας Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do, διεύθυνση Δήλου 9 (Κάθετη στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής). Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Στάση 9η Φορμίωνος).

Πληροφορίες: Ευάγγελος Ζορμπάς, τηλ.: 6946781911