Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

Σεμινάριο της πολεμικής τέχνης Jeet Kune Do με θέμα Functional Street Boxing (Pugilism Πυγμαχία) 28/03/2014

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do διοργάνωσε σεμινάριο της μαχητικής τέχνης Jeet Kune Do με θέμα τα χτυπήματα χεριών (pugilism) και την λειτουργική χρήση πυγμαχικής τεχνοτροπίας σε καταστάσεις Street Fighting, την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 με τον εκπαιδευτή Ευάγγελο Ζορμπά!

Οι θεωρίες της "παλαιάς" Δυτικής Πυγμαχίας αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο στην τέχνη Jeet Kune Do και από τα πιο σημαντικά και εύχρηστα εργαλεία ενός street fighter! Στο σεμινάριο αναλύθηκαν αρχές, θεωρίες, clinching, feinting, illegal shots, footwork, body evasion και πυγμαχικές τεχνικές αυτοάμυνας...

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής).  
Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος). 
Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο 10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας). 

Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας.

Επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας: http://www.jkd.gr
Πληροφορίες για ιδιαίτερα μαθήματα: http://www.jkd.gr/privatelessons.html