Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Arrow Τηλεοπτική Σειρά - Φιλιππινέζικες Πολεμικές Τέχνες Kali Arnis Eskrima

Για τις μαχητικές χορογραφίες της τηλεοπτικής σειράς Arrow χρησιμοποιήθηκε η Φιλιππινέζικη Μαχητική Τέχνη Kali...

Η Φιλιππινέζικη Μαχητική Τέχνη Kali είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες και πρακτικές τέχνες στην γη, έχοντας μεθοδική προοδευτική κατάρτιση και αξιόπιστη εφαρμογή των τεχνικών σε καταστάσεις αυτοάμυνας, χάρις στην εντρύφηση σε όλα τα άοπλα μαχητικά πεδία (λακτίσματα, πυγμαχία, πάλη, μαζικές επιθέσεις), καθώς και σε κατάρτιση σε ένοπλα μαχητικά πεδία (ραβδιά, μαχαίρια, αυτοσχέδια όπλα) όπου είναι η εξειδίκευση της τέχνης!

Η Φιλιππινέζικη Μαχητική Τέχνη Kali είναι από τις πιο σοβαρές και καταξιωμένες τέχνες για αποδοτική αντιμετώπιση μαχών και συμπλοκών δρόμου (street fighting), χρησιμοποιείται από αστυνομικούς και στρατιωτικούς σε όλον τον κόσμο για τον ρεαλισμό της και την ολοκληρωμένη κατάρτιση σε όλους τους πιθανούς τομείς μάχης ένοπλα και άοπλα!

Η δημοτικότητα της τέχνης έχει επηρεάσει το Χόλιγουντ, η τέχνη Kali έχει χρησιμοποιηθεί σε σκηνές δράσης σε πάρα πολλές κινηματογραφικές ταινίες, όπως στην Non Stop, Hanna, I Frankenstein, Bourne, 300, Taken, Book Of Eli, The Hunted, Resident Evil και πολλές άλλες...

To Arrow είναι μία αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά βασισμένη στον ομώνυμο ήρωα Green Arrow της DC Comics. Έκανε πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου του 2012 στο κανάλι The CW. Η σειρά ακολουθεί τον δισεκατομμυριούχο Όλιβερ Κουίν, o οποίος μετά από 5 χρόνια αποκλεισμένος σε ένα νησί, επιστρέφει σπίτι για να αντιμετωπίσει το έγκλημα και τη διαφθορά ως ένας μυστικός φρουρός του οποίου τα όπλα είναι ένα τόξο με βέλη, Φιλιππινέζικα ραβδιά και μαχαίρια.

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής).  

Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος).

Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο 10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας). 

Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας.

Επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας: http://www.jkd.gr
Πληροφορίες για ιδιαίτερα μαθήματα: http://www.jkd.gr/privatelessons.html