Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ρεαλιστική Αυτοάμυνα Δρόμου Jeet Kune Do Σχολή Πολεμικών Τεχνών Καισαριανή Βύρωνας

Η Ακαδημία διοργανώνει εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης αυτοπροστασίας Rapid Street Defence με τους εκπαιδευτές Ευάγγελο Ζορμπά και Λευτέρη Κασφίκη. Το πρόγραμμα είναι διμηνιαίο (Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2014) και στοχεύει στην άοπλη και ένοπλη κατάρτιση και αντιμετώπιση συμπλοκών στον δρόμο (Street Fighting).

Η εκπαίδευση θα διεξάγεται στην Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (Ώρες: 19:00-20:30).

Το πρόγραμμα έχει 4 βασικούς πυλώνες εκπαίδευσης:

Jeet Kune Do Street Fighting (JKD Matrix, Pre-emptive strikes, intercepting strikes, stop-hits, counter attacks)

Stand Up Fighting (Πυγμαχία, Trapping και Filipino Panantukan Dirty Boxing)

Ground Fighting (Πάλη εδάφους και μάχη εδάφους)

Filipino Kali Weaponry (Χρήση και αντιμετώπιση μονού ραβδιού και διπλών ραβδιών)

Σκοπός του προγράμματος είναι να δώσει τα κατάλληλα θεωρητικά και πρακτικά εφόδια στον ασκούμενο για την επαρκή γνώση αντιμετώπισης συμπλοκών στον δρόμο (Street Fighting) και την ανάπτυξη ψυχοσωματικών, αθλητικών και μαχητικών δεξιοτήτων (Attributes):

Primary Skills (Εκκίνηση και τερματισμός της μάχης, άμεση εξουδετέρωση του αντιπάλου)

Secondary Skills (Έλεγχος του αντιπάλου, αντεπιθέσεις)

Disengagement Skills (Ικανότητα διαφυγής από το πεδίο συμπλοκής)

Complementary Skills (Ικανότητα χρήσης και αντιμετώπισης όπλων κρούσεως)

Στόχος της Ακαδημίας Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do είναι η σωστή και ταχύρυθμη ανάπτυξη και εξέλιξη των ψυχοσωματικών δεξιοτήτων του ασκούμενου, έκθεση σε σύγχρονες αποδοτικές μεθόδους προπονησιολογίας και τεχνοτροπιών, μαχητική εξοικίωση σε όλα τα πιθανά μαχητικά πεδία και ουσιαστική διαπαιδαγώγηση για την εξύψωση της ανθρώπινης υπόστασης. Μακριά από στείρα στερεότυπα ανούσιας μυθοπλασίας και ημιμάθειας…

Τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας ΔΩΡΕΑΝ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χώρο και τον εξοπλισμό της Ακαδημίας πριν από την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων (Ώρες: 18:30-19:00) για επιπλέον ενισχυτική ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης Combative Fitness με την χρήση σύγχρονου προπονητικού εξοπλισμού όπως Kettlebells, TRX Suspension, Stability Ball, Medicine Ball, Dumbbells κ.α., καθώς και διεξαγωγή ειδικών προπονητικών MMA Circuits!

Προτεινόμενος εξοπλισμός: Γάντια MMA, μασέλα και 2 προπονητικά ραβδιά.

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: Ευάγγελος Ζορμπάς, τηλ.: 6946781911

Αναλυτικές πληροφορίες: http://www.jkd.gr/jkdstreetdefence.html

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής).  

Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος).

Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο 10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας). 

Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας.

Επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας: http://www.jkd.gr
Πληροφορίες για ιδιαίτερα μαθήματα: http://www.jkd.gr/privatelessons.html