Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

Σεμινάριο Pocket StickΗ Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do διοργανώνει σεμινάριο Filipino Martial Arts με θέμα το Pocket Stick (Olisi Palid) την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 με τον εκπαιδευτή Ευάγγελο Ζορμπά!

Το Pocket Stick είναι ένα μικρό φορητό όπλο κρούσεως (Impact Weapon), σχεδόν αόρατο, δεν αφοπλίζεται και προκαλεί σε δευτερόλεπτα πολλαπλά πλήγματα στον αντίπαλο, με μηδαμινή προσπάθεια, το Pocket Stick είναι το απόλυτο όπλο αυτοπροστασίας! Στο σεμινάριο θα αναλυθούν αρχές του όπλου, πρακτικές τεχνικές και μαχητικές εφαρμογές.

Η Ακαδημία διοργανώνει αλληλένδετο και συνεχές κύκλο σεμιναρίων το 2015 με προοδευτική προπονητική μεθοδολογία και κατάρτιση για ουσιαστική αντιμετώπιση Street Fighting καταστάσεων με ύλη (τεχνικών και θεωριών) των τεχνών JKD-Kali-Silat! 

Το σεμινάριο είναι ανοικτό στο ευρύ κοινό σε άτομα άνω των 18 ετών και δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία.

Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες (19:00-21:00)

Προτεινόμενος εξοπλισμός: Γάντια MMA και προστατευτική μασέλα

Τιμή σεμιναρίου: 20 Ευρώ
*ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή για τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας που ακολουθούν τα ομαδικά προγράμματα της Ακαδημίας.
Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής).  
Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος). 
Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο 10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας). 

Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας.

Επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας: http://www.jkd.gr
Πληροφορίες για ιδιαίτερα μαθήματα: http://www.jkd.gr/privatelessons.html