Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Κινηματογραφική ταινία The Wrecking Crew, μαχητικές χορογραφίες του Bruce LeeΣτην κινηματογραφική ταινία του 1968 "The Wrecking Crew" πρωταγωνιστούν ο Dean Martin, η Elke Sommer, η Nancy Kwan, η Tina Louise και η Sharon Tate. Είναι η τέταρτη και τελευταία ταινία σε μία σειρά ταινιών τύπου comedy-spy-fi.

Είναι εξαιρετικά άγνωστο το γεγονός ότι οι μαχητικές χορογραφίες της ταινίας έγιναν από τον Bruce Lee!

Τον πρωταγωνιστή Dean Martin τον ντουμπλάρει ο Mike Stone (πρωταθλητής Καράτε και κασκαντέρ) ο οποίος ήταν μαθητής του Bruce Lee!

Ακόμα σημαντικό γεγονός είναι ότι είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Chuck Norris σε αυτήν την ταινία...

Επίσης συμμετέχουν σε μαχητικές σκηνές με τον Dean Martin o παγκόσμιος πρωταθλητής Καράτε και Κικ Μπόξινγκ Joe Lewis και ο δημιουργός του American Kenpo ο Ed Parker...

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής).  

Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος).

Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο 10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας). 

Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας.

Επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας: http://www.jkd.gr
Πληροφορίες για ιδιαίτερα μαθήματα: http://www.jkd.gr/privatelessons.html