Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Σχολή πολεμικών τεχνών Jeet Kune Do - Filipino Kali - Street Fighting στην Καισαριανή, Αθήνα

Στόχος της Ακαδημίας Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do είναι η σωστή και ταχύρυθμη ανάπτυξη και εξέλιξη των ψυχοσωματικών δεξιοτήτων του ασκούμενου, έκθεση σε σύγχρονες αποδοτικές μεθόδους προπονησιολογίας και τεχνοτροπιών, μαχητική εξοικίωση σε όλα τα πιθανά μαχητικά πεδία και ουσιαστική διαπαιδαγώγηση για την εξύψωση της ανθρώπινης υπόστασης. Μακριά από στείρα στερεότυπα ανούσιας μυθοπλασίας και ημιμάθειας…

Σύγχρονοι μέθοδοι προπονησιολογίας, αποδοτικές τεχνοτροπίες αυτοπροστασίας για τον ολοκληρωμένο μαχητή, για τον σοβαρό ασκούμενο και πάνω από όλα για τον σκεπτόμενο άνθρωπο!

Ομαδικά τμήματα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή (Ώρες: 19:00-20:30) με νέο ολοκληρωμένο και ανανεωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και σύγχρονη δομή λειτουργίας στην παράλληλη εκπαίδευση και κατάρτιση στις μαχητικές τέχνες Filipino Kali, Jeet Kune Do και MMA Conditioning! Το τρίπτυχο του ολοκληρωμένου Μαχητή…

Επίσης διεξάγονται ιδιαίτερα μαθήματα καθημερινές (πρωινά, απογευματινά, βραδινά), πληροφορίες τηλ. 6946781911

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής).  
Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος). 
Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο 10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας). 

Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας.

Επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας: http://www.jkd.gr
Πληροφορίες για ιδιαίτερα μαθήματα: http://www.jkd.gr/privatelessons.html