Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Μπρους Λη - Η Πράσινη Σφήκα - The Green Hornet

Η τηλεοπτική σειρά του 1966-1967 με τίτλο The Green Hornet (Η Πράσινη Σφήκα) είναι βασισμένη στην ομότιτλη ραδιοφωνική σειρά του Τζώρτζ Γ. Τρέντλ, στον ρόλο του Kato (Κάτο) ο θρυλικός Μπρους Λη, δημιουργός της πολεμικής τέχνης Τζιτ Κουν Ντο (Jeet Kune Do)!
Υπόθεση:
O Μπριτ Ράιντ  είναι ο γιος του μεγαλύτερου μεγιστάνα των media στο Λος Άντζελες και ζει ξένοιαστος μια πολυτελή ζωή γεμάτη πάρτι και ξενύχτια -- μέχρι ο πατέρας του να βρεθεί νεκρός μυστηριωδώς και ο Μπριτ να κληρονομήσει την τεράστια περιουσία του. Κάνοντας μια αναπάντεχη συμμαχία με τον Κάτο, τον πιο εργατικό και εφευρετικό υπάλληλο του πατέρα του, οι δυο τους θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάτι σημαντικό για πρώτη φορά στη ζωή τους: να πολεμήσουν το έγκλημα. Για να το κάνουν αυτό όμως, αποφασίζουν να γίνουν και οι ίδιοι εγκληματίες, προστατεύουν τον Νόμο, καταπατώντας τον! Ο Μπριτ γίνεται ένας νέος εκδικητής με την ονομασία Πράσινη Σφήκα και ο Κάτο ο πολύτιμος βοηθός του. Ο Κάτο, χρησιμοποιώντας τις μοναδικές του ικανότητες, κατασκευάζει το απόλυτο ρετρό όπλο, την Μαύρη Καλλονή, ένα άφθαρτο αμάξι, ένα κινητό φρούριο με το οποίο χτυπάνε τους κακούς και αρχίζουν να χτίζουν τη φήμη τους. 

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής).  
Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος). 
Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο 10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας). 

Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας.

Επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας: http://www.jkd.gr
Πληροφορίες για ιδιαίτερα μαθήματα: http://www.jkd.gr/privatelessons.html