Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do - Σχολή Μαχητικών Τεχνών Καισαριανή, Αθήνα

Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do στην Αθήνα!
Πληροφορίες για ιδιαίτερα μαθήματα: http://www.jkd.gr/privatelessons.html

Σύγχρονοι μέθοδοι προπονησιολογίας, αποδοτικές τεχνοτροπίες αυτοπροστασίας για τον ολοκληρωμένο μαχητή, για τον σοβαρό ασκούμενο και πάνω από όλα για τον σκεπτόμενο άνθρωπο!

Στόχος της Ακαδημίας Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do είναι η σωστή και ταχύρυθμη ανάπτυξη και εξέλιξη των ψυχοσωματικών δεξιοτήτων του ασκούμενου, έκθεση σε σύγχρονες αποδοτικές μεθόδους προπονησιολογίας και τεχνοτροπιών, μαχητική εξοικίωση σε όλα τα πιθανά μαχητικά πεδία και ουσιαστική διαπαιδαγώγηση για την εξύψωση της ανθρώπινης υπόστασης. Μακριά από στείρα στερεότυπα ανούσιας μυθοπλασίας και ημιμάθειας…


Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής). 
Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος). 
Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο 10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας).

YouTube channel της Ακαδημίας https://www.youtube.com/user/jkdinstructor
Vimeo channel της Ακαδημίας https://vimeo.com/user2003051/videos
Blogspot της Ακαδημίας http://jkdgreece.blogspot.gr
Tumblr channel της Ακαδημίας http://hellasjkd.tumblr.com
Google Plus της Ακαδημίας https://plus.google.com/+VagelisZorbasjeetkunedo

Ιστότοπος 2 http://jkdgreece.weebly.com
Ιστότοπος 3 http://jkdgreece.wordpress.com