Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Σύγχρονη προπόνηση πολεμικών τεχνών Jeet Kune Do

Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο ριζοσπαστικό εργαλείο μαχητικής προπόνησης AllStrike, δίνοντας στον ασκούμενο την δυνατότητα να έχει πιο ρεαλιστική επαφή και αίσθηση στην εξομοίωση χτυπημάτων στο κρανίο και στους στόχους του προσώπου!
Οφέλη προπόνησης με το εργαλείο AllStrike:

Ρεαλιστική επιφάνεια χτυπημάτων. Η πυγμαχική προπόνηση αποκτά νέα διάσταση με χτυπήματα ακριβείας και σωστής στόχευσης.

Hook - Uppercut. Η σωστή εκτέλεση μέχρι τώρα ενός Uppercut ήταν αδύνατη ή ενός Hook ήταν προβληματική σε γάντια στόχους ή σε πυγμαχικό σάκο, μέσω του AllStrike ο ασκούμενος μπορεί να τελειοποιήσει την εκτέλεσή τους.

Eye Jabs. Χτυπήματα στα μάτια, ίσως το πιο σημαντικό εργαλείο ενός JKD μαχητή, πλέον μπορεί να γίνει εξάσκηση με στόχο που πλησιάζει την πραγματικότητα.

Elbows. Καταστρεπτικά χτυπήματα με αγκώνες στο κρανίο με ακρίβεια στόχευσης και αποδοτικά Body Mechanics (εμβιομηχανική σώματος).

Knees. Εκρηκτικά χτυπήματα με γόνατα στο κρανίο, με απόλυτη ασφάλεια, αποφεύγοντας πιθανούς τραυματισμούς και φλεγμονές στις επιγονατίδες.

Palm Strikes. Εξομοίωση ρεαλιστικών χτυπημάτων ανοικτής παλάμης και κόψης παλάμης .

Head-butts. Καταιγιστικά χτυπήματα με το κεφάλι...

Shredder. Εξομοίωση γδαρσιμάτων προσώπου για καταστάσεις επιβίωσης Street Fighting.


Η Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do βρίσκεται στην Αθήνα, στην διεύθυνση: Δήλου 9, (κάθετα στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής).  

Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Αγ. Φανούριος - Ακαδημία - Ζωοδ. Πηγή) (στάση 9η Φορμίωνος).

Επίσης πρόσβαση με την τοπική Δημοτική Συγκοινωνία του Δήμου Βύρωνα με το λεωφορείο 10 (Καρέας - Ντάνκαν) και το λεωφορείο 20 (Κουταλάς - Αγ. Λάζαρος) (στάση Φωκαίας). 

Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας.

Επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας: http://www.jkd.gr
Πληροφορίες για ιδιαίτερα μαθήματα: http://www.jkd.gr/privatelessons.html
Code Red Defense